Ingezonden persbericht
PERSBERICHT
Eerste McDonald's restaurant nieuwe stijl opent zijn deuren in Delft-Noord
Restaurant weerspiegelt kwaliteit op alle fronten na unieke metamorfose
Amsterdam, 7 december 2007 - Op zaterdag 8 december opent het totaal vernieuwde McDonald's restaurant in Delft-Noord officieel zijn deuren. Het restaurant aan de Kleveringweg heeft als eerste in Nederland zowel aan de binnen- als buitenkant een metamorfose ondergaan. Het nieuwe uiterlijk weerspiegelt tot in de kleinste hoeken waar McDonald's voor staat: kwaliteit op alle fronten. De restyling is onderdeel van het McDonald's beleid om alle restaurants een eigentijdse, hoogwaardige uitstraling te geven, waarbij sfeer en comfort centraal staan.
Het nieuwe uiterlijk van het restaurant in Delft-Noord sluit volledig aan bij het kwaliteitsdenken van McDonald's. Het streven om gasten het allerbeste te bieden op alle fronten staat altijd centraal en zit in de genen van het bedrijf. Dat blijkt niet alleen uit de gebruikte ingrediënten, bereidingswijzen en producten. Het blijkt ook uit de inrichting van de restaurants.
Uniek interieur
Kleurrijke afbeeldingen en sfeervolle vitrines met de verse ingrediënten die McDonald's gebruikt, benadrukken de aandacht die McDonald's besteedt aan kwaliteit. Daarnaast komen gasten op verrassende wijze alles te weten over de producten van McDonald's. Het nieuwe interieur kenmerkt zich daarnaast door heldere kleuren en een speelse indeling. Afgeschermde zitplaatsen met trendy meubilair van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat elk bezoek aan het restaurant gezellig en comfortabel is. Ook de vernieuwde buitenzijde geeft het restaurant een frisse en moderne uitstraling. Het nieuwe uiterlijk is een ontwerp van de Europese Design Studio van McDonald's Europa. Het is al eerder succesvol geïntroduceerd in Frankrijk, Engeland en Duitsland.
Kwaliteit centraal
Met het nieuwe restaurantconcept wil McDonald's haar gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Zij kunnen in de nieuwe omgeving optimaal genieten van producten van topkwaliteit. Zo is elk product volledig traceerbaar en worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. Ook gebruiken de restaurants sinds augustus 2007 frituurolie met maximaal 2% transvetzuren en maximaal 12% verzadigde vetzuren. Daarnaast ligt duurzaamheid ten grondslag aan McDonald's streven naar kwaliteit. In september 2007 is bijvoorbeeld duurzame koffie geïntroduceerd en sinds december 2007 maken de restaurants gebruik van scharreleieren. Met een uitgebreid menu en uitgebreide informatie over de voedingswaarde van de producten krijgen gasten bovendien de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken. Want ook dat valt voor McDonald's onder kwaliteit.
Over McDonald's
McDonald's heeft in Nederland 219 restaurants die per week door ongeveer 3 miljoen gasten worden bezocht. Meer dan 15.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Momenteel exploiteren 86 Franchisenemers een of meer McDonald's restaurants in ons land. Een beperkt aantal vestigingen is eigendom van McDonald's Nederland B.V. Het eerste McDonald's restaurant opende in 1971 zijn deuren in Zaandam.
Ingezonden persbericht