Nederlandse Tafeltennisbond

Vernieuwend tafeltennisaanbod in Dordrecht

Vernieuwend tafeltennisaanbod: TTV Dordrecht in black-light

Op 8 december 2007 organiseert TTV Dordrecht een black-light disco tafeltennistoernooi voor al haar jeugdleden. Nieuw, hip en aansprekend zijn de vooraf gestelde doelen voor dit evenement. De vereniging denkt deze doelen met dit concept ruimschoots te gaan halen.

10 black-light lampen, fluoriserende balletjes, netjes en tafelranden moeten zorgen voor een ongekend effect. Daarnaast mag de jeugd iets aantrekken wat normaal niet mag, witte kleding. Dit om een nog leuker effect te bewerkstelligen. In de speelzaal zullen DJ's ervoor zorgen dat de jeugd tijdens het tafeltennissen helemaal uit hun dak kunnen gaan.

Mocht u denken dit is ook iets voor onze vereniging? U bent van harte welkom om op 8 december 2007 een kijkje te komen nemen. Er wordt van 19.00 uur tot 22.00 uur gespeeld. Wilt u wel vooraf even melden dat u langskomt?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van onze jeugdcommissie, Liesbeth van der Meer. Telefonisch via 06-36121487 of per e-mail via l.vdmeer1@chello.nl
Naar boven

© 2007, NTTB, Alle rechten voorbehouden.