Ingezonden persbericht


Persbericht

Eindhoven, 21 november 2007

ViRi! 8 december
Kom voor een culturele extase naar ViRi! Zaterdag 8 december vindt er weer een ViRi plaats, in het Temporary Art Center (TAC) aan de Vonderweg in Eindhoven (tegenover het Philipsstadion). Voor maar E6,00 kun je hier verassende, vernieuwende en experimentele acts bewonderen. Het mini-festival begint om 20:30u en eindigt om 02:00u.

Er zal een uiterst gevarieerd programma staan en we pakken weer flink uit. Zo is er beeldende kunst, spoken word, muzikaal cabaret, fotografie en uiteraard een overdosis muziek. Als extraatje kan je er zelfs geschminkt worden!

Om alvast een tip van den sluier op te lichten staat hieronder een greep uit het programma van ViRi:

*Operatie zand:
Operatie zand is de nieuwe band van Daan Mol (ex Isle of man). Verwacht echter geen moeilijke metal. Operatie zand combineert prachtige americana muziek a la 16 horsepower met Nederlandse vocalen. Ga dat zien!

*Hijos de Mayo:
Geen onbekende in de Eindhovense muziek scène. Zware maar bezwerende stoer. Sinds kort heeft er zich een zangeres bij de band aangesloten wat de muziek nog beter maakt.

*We love people in Bearsuits.
Een nieuw fris electrogezelschap uit Utrecht dat wave en electro in de mangel gooit. Ze combineren dit met een lekkere dosis humor en berenpakken (huh?!?).

*OKC pauze djsmink:
Het OKC is weer in het huis! AIGHT. Ze zullen tussen de bands door de vreselijkste plaatjes draaien. tevens kun je door hun geschminkt worden. Een muzikale en tegelijkertijd kleurrijke boel dus.

*DirtMEISTER djset/liveset:
Onze huisdj brengt het feestje tot extase waarbij hij zowel live als een dj set zal doen. Lekker dansen op fijne electrodeunen, rockbangers en partyclappers.

*Eelco Roelsma:
De vaste flyerontwerper zal op deze ViRi zijn eigen werk tonen. Eelco is Eindhovens jongste fotografietalent. Norbert van Onna watch your back!

*Paul Stekelenburg:
Sterke teksten met humor! Relax in onze expositieruimte en laat je verleiden door Pauls verhalen.

*Michiel:
Vorig jaar maakte deze jongen al een feest van zijn performance op ViRi. Michiel heeft een nieuw programma en zal dat op ViRi komen tonen. Grappige verhalen en hilarische liedjes.

*Raymon van Vught:
Kleurrijk kunstenaar. Deze Nijmegenaar zal zijn heldere en vrolijke schilderijen met cartooninvloeden exposeren gedurende deze ViRi.

*Tosti Toko. Een smaakvolle aanvulling, wat is immers ViRi zonder Tosti's?

Einde persbericht

De website van Viri is te vinden op: http://viri.virus.nl

Noot voor de redactie (