Ingezonden persbericht


Amsterdam, 6 december 2007
PERSBERICHT

Glansrijke start Miljonair Fair

De zesde editie van de Miljonair Fair is eerder vanavond tijdens een feestelijke VIP-night van start gegaan. Dynasty-ster Joan Collins luidde de traditionele Miljonair Fair gong, waarmee de beurs officieel geopend werd. Net zoals voorgaande jaren is de RAI de komende vier dagen gevuld met de beste, duurste en meest exclusieve luxegoederen, variërend van horloges tot zeiljachten. De verwachtingen voor de zesde editie van de Miljonair Fair zijn hooggespannen. Vorig jaar trok de beurs ruim 45.000 bezoekers.

De VIP-night bood bezoekers het nodige spektakel. Zo toonden modellen op de Miljonair Fair stand twee exclusieve creaties van Percy Irausquin. De modeontwerper ontwierp speciaal voor deze avond twee cocktailjurken van satijn, tule en 500 American Express Platinum en Centurion Cards, de duurste en meest exclusieve creditcards ter wereld.

Temidden van alle materiële luxe, werd ook het goede doel niet vergeten. American Express doneerde diezelfde avond met Gassan Diamonds een bedrag van ¤10.000 aan Save the Children, de onafhankelijke organisatie die wereldwijd kinderen en hun families helpt.

EINDE BERICHT

Over American Express
American Express is bekend geworden door de financiële diensten en producten die zij wereldwijd aanbiedt, zoals de American Express Kaart en American Express Travelers Cheques. American Express doet echter veel meer. Anderhalve eeuw na de oprichting in 1850, levert American Express een pakket van onderling afgestemde diensten op het gebied van lifestyle, verzekeringen en financiën. De betaalmiddelen garanderen de beste en meest persoonlijke service.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Liesbeth Burger of Anne van Raaijen
Winkelman en Van Hessen
070-416 1616
lburger@winkelmanenvanhessen.nl avanraaijen@winkelmanenvanhessen.nl