Gemeente Maastricht

BOS project en voetbalclinic VV Daalhof

Op woensdag 5 december was er voor de laatste keer van dit jaar pleinsport in Daalhof. Check in het nieuwe jaar de folders van het Buurt-Onderwijs-Sport project, die worden uitgedeeld op school. Ook in het nieuwe jaar ben je namelijk weer van harte welkom bij de sportactiviteiten van de Gemeente Maastricht.

Ter afsluiting bieden we jullie de mogelijkheid om op woensdag 19 december gratis deel te nemen aan een voetbalclinic van voetbalvereniging Daalhof. Voor wie: Jongens en meiden van 8-10 en 11-12 jaar Wanneer: Woensdag 19 december 2007
Waar: Sporthal Daalhof, Goudenweg 200
Hoe laat: 14.30 - 15.30 uur voor 8 t/m 10 jaar, 15.30 - 16.30 uur voor 11 en 12 jaar

Voetbalvereniging Daalhof
VV Daalhof heeft dit jaar zijn 30 jarig bestaan gevierd. De vereniging heeft 350 leden en heeft 14 jeugdteams verdeeld over alle leeftijdscategorieën. Vorig jaar had VV Daalhof op het eind van het seizoen 5 kampioenteams. Dit seizoen is de D1 en de E1 in de najaarsreeks al kampioen geworden. VV Daalhof is een gezellige familiaire voetbalvereniging waar de beleving en het plezier aan het sporten als belangrijkste doelstelling geldt.

Iedereen mag geheel vrijblijvend bij VV Daalhof komen kijken naar de trainingen en wedstrijden. Er wordt in de wintermaanden ook getraind. Als je interesse hebt om zelf mee te gaan doen, mag je altijd in overleg enkele malen meetrainen, zonder verdere verplichtingen.

In sommige leeftijdscategorieën kunnen wij nog enthousiaste voetballers of voetbalsters gebruiken. VV Daalhof heeft een eigen site: www.vvdaalhof.nl. Op deze site kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij William Bartels, jeugdcoördinator.Telefoon 043-3438209 of 06-42302743.

Voor meer informatie over het BOS-project of de voetbalclinic van VV Daalhof kun je contact opnemen met de BOS-consulent.