Ingezonden persbericht



Hilversum, 6 december 2007

Geluid van gevarendriehoek levert q-music luisteraar 48.600 euro op

De afgelopen weken waren de luisteraars van Q-music in de ban van 'Het Geluid'. Ruim vijf weken lang was het populaire radiospel te horen en vandaag wist Richard Kraanen (41) uit Berkel en Rodenrijs het geluid te herkennen. Het was het inschuiven van een gevarendriehoek en dat levert hem het recordbedrag van 48.600 euro op.

Zowel Richard als DJ Gijs Staverman wisten even niet wat ze tijdens de ochtendshow uit moesten brengen, want nog nooit is 'Het Geluid' zoveel geld waard geweest. Richard Kraanen: 'Ongelooflijk! Dit had ik dus echt niet verwacht. Toen Gijs mijn antwoord bij de jury ging checken, was ik er opeens niet meer zo zeker van. Dus toen hij vertelde dat de jury knikte, wist ik even niet hoe ik het had. Ik win gewoon bijna 50.000 euro!'.

Luisteraars die het geluid weten te herkennen maken kans op veel geld. Ieder uur dat het geluid niet geraden wordt stijgt het bedrag met 100 euro. Op www.q-music.nl is het filmpje te zien van 'Het Geluid'. Ook in 2008 komt 'Het Geluid' zeker terug bij Q-music.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.



Ingezonden persbericht