Gemeente Boxtel

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo

De gemeente Boxtel biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Deze ondersteuning verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een scootmobiel of rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. Anderen hebben hulp nodig om het huishouden te runnen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor ondersteuning op te noemen.

De gemeente Boxtel levert deze ondersteuning in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Nu vindt de gemeente het belangrijk om te weten wat mensen van de ondersteuning vinden. Daarom voert de gemeente een onderzoek uit.

Het onderzoek vindt plaats door middel van een korte schriftelijke vragenlijst waarin vragen worden gesteld over de verschillende aspecten van deze ondersteuning. De enquête wordt in december 2007 verstuurd aan ongeveer 600 willekeurig gekozen cliënten in de gemeente Boxtel. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Naar verwachting worden in het voorjaar van 2008 de uitkomsten van het onderzoek bekendgemaakt.

Wij hopen dat u, als u een vragenlijst ontvangt, de tijd neemt om deze in te vullen en terug te sturen. Immers de gemeente Boxtel heeft de mening van u als cliënt nodig om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw behoeften. Voor het terugsturen van de ingevulde vragenlijst kunt u gebruikmaken van de bijgevoegde envelop. Een postzegel is niet nodig. Een vriendelijk verzoek om de vragenlijst vóór 11 januari 2008 terug te sturen.

Als u hulp nodig heeft bij het invullen van de vragenlijst willen de ouderenadviseurs u hierbij graag helpen. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling Sociale Zaken Cluster Zorg & Inkomen, (0411) 655321