Mojo Concerts

28-9-2007

Maatje groter voor Arctic Monkeys in Amsterdam

Manchester, Liverpool, Bristol en -natuurlijk- Londen zijn bekende plekken in Groot-Brittannië die vanuit historisch perspectief een voortrekkersrol hebben gespeeld in de altijd bloeiende Britse muziekscene. Maar wie enkele jaren geleden had gezegd dat ook Sheffield aan dit rijtje kon worden toegevoegd zou direct met argwaan worden bekeken. Maar de grootste rocksensaties van dit moment komt wel degelijk uit noord-Engeland, want wie kent de Arctic Monkeys niet?

Toen de hype eind 2005 in alle hevigheid los barstte, stond de vriendengroep nog voor een select gezelschap te spelen in de bovenzaal van de Amsterdamse poptempel Paradiso. Maar daarna breidde ook in de rest van Europa hun populariteit als een olievlek zich uit: via ijzersterke optredens op vele grote festivals in binnen- en buitenland (óók te zien op Lowlands en Pinkpop) is het clubcircuit nu écht een maatje te klein voor de stoerste rockgroep van het Britse eiland. Sheffield is voor eens en altijd op kaart gezet dankzij de Arctic Monkeys: de inwoners zullen ze eeuwig dankbaar zijn!

Let op: maximaal vier kaarten per persoon per transactie. Toegang uitsluitend boven de 16 jaar of onder begeleiding.

Donderdag 6 december 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 34,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 29 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.