Gemeente Nuenen


Inzage ontwerpbestemmingsplan Uitbreidingsplan Nuenen-West

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat zij hebben besloten het ontwerpbestemmingsplan "Uitbreidingsplan Nuenen-West" ter visie te leggen met ingang van 5 december 2007. Het ontwerpbestemmingsplan betreft een globaal bestemmingsplan met uitwerkingsverplichting ten aanzien van het gebied Nuenen-West ingeklemd tussen de bestaande rand van de kern Nuenen aan de oostzijde van het plangebied en het Dommeldal aan de westzijde van het plangebied. De noordelijke en zuidelijke grens wordt gevormd door respectievelijk Boord en Wettenseind. Het plangebied wordt doorkruist door de Europalaan (verbindingsweg Eindhoven-Nuenen). De hoofdfunctie van het plangebied is momenteel agrarisch.

Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf heden gedurende zes weken, tot en met 15 januari 2008, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Nuenen. Ook kan het ontwerpbestemmingsplan desgevraagd tenminste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren worden ingezien. Dit kan echter alleen op afspraak, u kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Projectbureau via telefoonnummer (040) 263 15 67.

Zienswijzen

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening wordt aan een ieder de gelegenheid gegeven gedurende de termijn van terinzagelegging van de stukken een zienswijze in te dienen. Wilt u uw zienswijze schriftelijk indienen dan kunt u deze gedurende de termijn van terinzagelegging van de stukken sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a., Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van ter inzage legging van de stukken telefonisch een afspraak maken met de afdeling Projectbureau via telefoonnummer (040) 263 15 67.

Informatieavond

Tevens vindt een informatiebijeenkomst plaats op maandag 10 december 2007. Aanvangstijd van de informatieve bijeenkomst is 20.30 uur in Het Klooster, Park 1 te Nuenen. Tijdens deze bijeenkomst verstrekt de gemeente informatie over het ontwerpbestemmingsplan "uitbreidingsplan Nuenen-West", worden vragen beantwoord en kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Mondelinge zienswijzen zijn op deze avond niet mogelijk.

Nuenen, 4 december 2007
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nuenen c.a.