Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen aanrijding fietser

Publicatiedatum: 5-12-2007 16:08:00

Een 18-jarige jongeman uit Zevenaar is donderdag 22 november gewond geraakt na en aanrijding op de Parallelweg in zijn woonplaats. De jongen fietste op die dag op het fietspad langs het spoor vanaf Duiven richting Zevenaar toen hij omstreeks 16.15 uur werd aangereden door twee jongens op een scooter. De jongens zijn na de aanrijding doorgereden zonder zich bekend te maken.

Volgens het slachtoffer zou de scooter met het duo hem bij het inhalen de pas hebben afgesneden waardoor het voorwiel van zijn fiets werd geraakt. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val en raakte hij gewond aan zijn kin en bovenlip. De politie van de unit Zevenaar is op zoek naar getuigen. Volgens het slachtoffer droegen beide jongens een zwarte jas en een helm met een zwart vizier. Ook zou het gaan om een groen zwarte scooter waarop enkele spinnenwebben zijn afgebeeld. .

Omdat het onderzoek tot nu niet heeft geleid tot het vinden van de verdachten verzoekt de politie personen die op die donderdag iets van de aanrijding hebben gezien of meer informatie hebben over de beide jongens op de scooter contact op te nemen met de politie Zevenaar via 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---