PNO media


Jubileumactie is een groot succes
Onze jubileumactie in het kader van het 60-jarig bestaan van Pensioenfonds PNO Media is een groot succes! De brievenbus van PNO Media stroomde direct na verschijning van de Jubileumkrant op 28 november vol met aanvraagbonnen voor twee gratis kaartjes voor de Beeld & Geluid experience. Alleen de eerste 300 binnengekomen jubileumbonnen zouden gehonoreerd worden. Voor onze geïnteresseerde (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden was dus snelheid geboden. Het aantal binnengekomen bonnen is zelfs zo groot dat het nu al geen zin meer heeft de bon uit de Jubileumkrant in te sturen.

Overstelpt met ingezonden bonnen
In de eerste twee dagen na verschijning van de jubileumkrant ontvingen we zoveel bonnen, dat daardoor de grens van 300 inzenders toen al met 250 aanvragen was overschreden. Alle inzendingen die wij ná vrijdag 30 november per post ontvingen (of gaan ontvangen), vallen daarmee automatisch af.

Extra kaarten
Met dank aan Beeld & Geluid is het ons gelukt om extra kaarten beschikbaar te stellen, waardoor wij álle vroege inzenders van donderdag 29 en vrijdag 30 november blij kunnen maken met twee gratis kaartjes. Beeld & Geluid heeft namelijk voor 150 extra inzenders twee gratis kaarten beschikbaar gesteld. De kosten van de daarna nog extra benodigde kaartjes kwamen voor rekening van PNO Media.

Prijswinnaars
Uiterlijk 10 december ontvangen alle prijswinnaars een brief met twee vouchers. Als u voor die datum geen brief heeft ontvangen en wel een bon heeft ingezonden, behoort u helaas niet tot de groep prijswinnaars.

Wij feliciteren alle winaars van harte met de jubileumprijs en wensen hen een onvergetelijke ervaring toe in de dynamische wereld van televisie, muziek en film. Een wereld waar ook uw Pensioenfonds PNO Media al meer dan zestig jaar deel van uitmaakt.