Time : 15:40:26
Date : 30 November 2007
Sender Name: FAVV-AFSCA

Breng een bezoekje aan de stand van het Voedselagentschap op Agribex Het Voedselagentschap mag niet ontbreken op Agribex, de internationale beurs voor landbouw, tuinbouw en veeteelt, in Brussel. Wie voedsel zegt, denkt immers in de eerste plaats aan landbouw. Het FAVV bevindt zich in de patio, stand 07 aan het einde van de centrale hall (5) en in de buurt van andere overheden bevoegd voor onderdelen van het landbouwbeleid. De veranderingen op het vlak van voedselveiligheid die vanaf 1 januari 2008 in voege treden worden in de kijker geplaatst. Deze informatie, die eveneens terug te vinden is op de website van het federaal Voedselagentschap www.favv.be, wordt er op een aanschouwelijke manier overgebracht aan de bezoeker.

Agribex is de ideale gelegenheid om de medewerkers van het FAVV eens "in levende lijve" te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over voedselveiligheid.

Agribex 2007 vindt plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 december. Dinsdag 4 december is een extra dag voor de professionele bezoekers, enkel op uitnodiging.

Zie www.agribex.be voor details.