Wereld Natuur Fonds Nederland
Sotheby's veilt juwelen voor het WNF

Het Wereld Natuur Fonds is buitengewoon trots en verheugd de veiling Jewels for the Jungle te kunnen aankondigen. Deze wonderschone collectie juwelen zal op dinsdagavond 4 december 2007 vanaf 19.00 uur worden geveild bij Sotheby's in Amsterdam (lees ook het persbericht van dit veilinghuis).
Zie het origineel

Uw biedingen voor de veiling van 4 december zijn natuurlijk van groot belang voor een goed resultaat! Ook al is uw bod misschien niet het uiteindelijk hoogste bod, u hebt dan wel degelijk bijgedragen aan de bescherming van de Aziatische Olifant en de Reuzenpanda!

Jewels for the Jungle
Jewels for the Jungle is een exclusieve privécollectie.Veel juwelen zijn van beroemde huizen als Cartier, Van Cleef & Arpels en Buccellati. Ook zijn er spectaculaire sieraden en objecten van het huis Grima, dat bekend staat om het gebruik van organische vormen en bijzondere parels en edelstenen.

Kijkdagen en veiling
Het WNF hoopt U te mogen begroeten op de kijkdagen en de veiling van Jewels for the Jungle. De kijkdagen zijn op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december van 10.00 tot 17.00 bij Sotheby's, aan De Boelelaan 30 te Amsterdam.

De veiling vindt plaats op dinsdag 4 december 2007, vanaf 19.00 uur, eveneens aan De Boelelaan 30 te Amsterdam.

Catalogus

Het WNF hoopt op een geanimeerde en druk bezochte veiling. Op de site van Sotheby's kunt u de catalogus bekijken (browse catalogue) voor deze bijzondere veiling ten bate van het WNF. In de catalogus staan foto's en beschrijvingen van alle prachtige sieraden en siervoorwerpen.

Knoppie-fonds

De collectie Jewels for the Jungle is ter beschikking gesteld dor een weldoener van het WNF. Het is zijn wens om anoniem te blijven. De oude lievelingsknuffel Knoppie zal daarom de honeurs waarnemen. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar het Knoppie-fonds. Dit fonds steunt het Qinling Panda Project in China en het programma voor Aziatische Olifanten en Neushoorns AREAS.