Hoofddorpse schrijfster debuteert met thriller


HOOFDDORP, 20071204 -- Anita Onclin stapt de auteurswereld in met het boek "Vloeibaar Goud", een zinderende thriller die zich voor een groot gedeelte afspeelt in het broeierige Gambia. Onclin publiceerde het 296 pagina's dikke boek onlangs op Lulu.com waar het boek te bestellen en te downloaden is. Het boek is ook te bestellen in de boekhandel en verschijnt deze maand nog bij de online boekenwinkels.

De Hoofddorpse heeft zich in het verleden al meermalen verdienstelijk gemaakt als tekstdichtster, het nummer "Reken Maar Op Mij" van Michel Onclin haalde in 1998 de Noordzee Top30. De drang om een boek te schrijven werd steeds sterker en na een bezoek aan een kennis in Gambia besloot ze dat de tijd hiervoor rijp was. Het genre was voor haar een logische keuze, zelf leest ze ook het liefst thrillers.

Anita Onclin over haar prestatie: "Als kind hield ik me al bezig met schrijven. Nadat mijn moeder gestorven was, kwamen er weer oude creaties van mij boven water. Grappig om te constateren dat ik me daar toen al mee bezig hield."

"Vloeibaar Goud" gaat over een psychopathische stalker die de grip op de werkelijkheid verliest. Er staat een levendige beschrijving van Gambia in, en uiteenlopende personages passeren de revue. Levendige beschrijvingen en menselijke interacties komen aan bod, spanning en humor wisselen elkaar regelmatig af. De gebeurtenissen en dialogen zijn zo uit het leven gegrepen.

Over Lulu
Lulu is de wereld van het uitgeven aan het veranderen door het mogelijk te maken voor auteurs van boeken, video's, multimedia en andere content, om hun werk zelf uit te geven en de controle over de redactie en de auteursrechten volledig in eigen handen te houden. Lulu stelt personen en bedrijven in de gelegenheid om kwaliteitscontent te creëren en deze direct te verkopen in het storefront.

Over de auteur
Anita Onclin is zesenveertig jaar oud, buiten schrijfster en tekstdichtster is ze webmaster en maakt ze websites op maat voor particulieren en kleine bedrijfjes (www.simpelewebsites.nl). Ze is getrouwd met de zanger Michel Onclin en ze hebben drie dochters.

Haar boek kan je vinden op www.lulu.com/content/1362256, is te bestellen in de boekhandel ovm. ISBN:
978-90-9022547-0 en verschijnt deze maand nog op oa. bol.com

Meer over de schrijfster en recensies staan op www.anita.onclin.nl





Anita Onclin