Interne televisiezender en marketing tool WellnessClubsTV


WellPro Group en More-TV tekenen samenwerkingsverband

AMSTERDAM, 20071204 -- More-TV zal in opdracht van WellPro Group alle WellnessClubs gaan voorzien van hun eigen intern communicatie kanaal WellnessClubTV. Sebastiaan d 'Anjou van MoreTV is zeer tevreden met deze uitbreiding van zijn sport & health netwerk en kijkt er naar uit om gezamenlijk vorm te gaan geven aan WellnessClubTV. Interne marketing acties van WellnessClubs kunnen dan eenvoudig gecommuniceerd worden naar alle clubleden. Daarnaast kan elke club ook nog eigen boodschappen communiceren.

More-TV maakt voor elke sport&health locatie een eigen interne televisie zender, bestaande uit leuke programma's aangevuld met eigen interne marketing. Op deze manier levert More-TV een unieke marketing tool waarmee op een bijzondere manier met de leden gecommuniceerd kan worden.

Wellpro is een koepelorganisatie voor zelfstandige regionale fitnessclubs in heel Nederland die gebruik maken van de merknaam WellnessClubs. WellnessClubs genieten van het voordeel van een gezamenlijke merknaam dat een gezond en gemotiveerde samenleving nastreeft. Centraal heeft de WellPro organisatie dan ook een universiteit opgericht waarin haar leden een variëteit aan opleidingsmogelijkheden krijgen waardoor zij hun eigen club beter, innovatiever en moderner kunnen leiden in een concurrerende markt.





Ingezonden persbericht