Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Goedheiligman gesignaleerd op P+R Waalsprinter

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om een weekabonnement op P+R Waalsprinter aan te schaffen. Zo'n abonnement kost 8 euro en scheelt niet alleen geld, maar ook iedere dag een kaartje kopen. Dat wist Sinterklaas te vertellen die vanochtend een vroege start maakte. Voor dag en dauw was de Goedheiligman met piet en paard aanwezig op P+R Waalsprinter om automobilisten een chocoladeletter W uit te delen.

Het weekabonnement kost 8 euro. Bij een volle week parkeren op P+R Waalsprinter levert dat de automobilist 2 euro voordeel en gemak op - hij bespaart zich het 'gedoe' met het kopen van losse dagkaartjes. Met de introductie van het weekabonnement spelen de gemeente Nijmegen en de Stadsregio Arnhem Nijmegen in op de vraag van trouwe gebruikers van de pendelbus Waalsprinter. Overigens zullen parkeerders in de loop van volgende week ook kunnen pinnen of chippen bij de betaalautomaat op het P+R terrein. Tot nu toe was het alleen mogelijk met contant geld een kaartje te kopen.

Het gebruik van de P+R Waalsprinter, de snelle pendelbus naar Nijmegen Centrum en Heijendaal, stijgt nog steeds. Op 4 december mochten maar liefst 194 automobilisten een chocoladeletter van de Sint in ontvangst nemen. Oorzakelijk verband is uitgesloten, het bezoek van de Sint aan de Waalsprinter was onaangekondigd.

Bijschrift foto 1 (foto: Gerard Verschooten):
Sint deelt chocoladeletters uit aan Waalsprinter-reizigers en stadsregio-bestuurder Jan Walraven (links). Bijschrift foto 2 (foto: Gerard Verschooten):
Sint deelt chocoladeletters uit aan Waalsprinter-reizigers; stadsregio-bestuurder Jan Walraven (midden) kijkt toe.

Stadsregio Arnhem Nijmegen
Nijmegen
4 december 2007



Ingezonden persbericht