KPN NV

KPN lanceert Flexibel: de nieuwe manier van mobiel bellen | | |

|                                              |                              |
Vandaag lanceert KPN een uniek nieuw mobiel abonnement onder de naam Flexibel van KPN Mobiel. Flexibel is een abonnement waarbij klanten elke maand hun bundel gratis naar boven of beneden kunnen aanpassen. Voor iedereen die niet kan inschatten hoeveel hij precies gaat bellen, biedt Flexibel van KPN Mobiel echt uitkomst. Buiten je bundel bellen tegen een hoge minuutprijs of maandelijks teveel betalen voor je abonnement omdat de belminuten/sms niet opraken, hoort nu echt tot het verleden. KPN is daarmee de enige operator waarbij het bundeltegoed niet alleen omhoog, maar ook onbeperkt naar beneden gratis kan worden aangepast. Met de introductie van Flexibel profiteren klanten tegelijkertijd ook van de verlaagde bel- en smstarieven zowel binnen als buiten de bundel.

Behoefte aan een nieuwe manier van mobiel bellen

Marco Visser, directeur Mobiel Nederland: "We zijn trots dat KPN als eerste telecombedrijf deze nieuwe manier van mobiel bellen in de markt zet. Met Flexibel van KPN Mobiel maken we een einde aan het 1 of 2 jaar moeten vastzitten aan een bundel - je hoeft dus niet meer op het aankoopmoment een definitieve keuze te maken voor een bepaalde bundelhoogte. Met Flexibel bewegen we mee met de wijzigende bel/sms-behoefte van de klant. Iedereen wordt tenslotte een keer verliefd, gaat op vakantie, wil verhuizen of gaat verbouwen.

Dat Flexibel van KPN Mobiel in een behoefte voorziet blijkt uit een onderzoek onder 513 respondenten. Een niet onbelangrijk deel van de Nederlanders (40%) met een mobiel abonnement vindt namelijk hun huidige abonnement niet goed passen: of men belt/sms't teveel buiten de bundel of houdt juist teveel over. Zo'n 40% zou de bundel direct naar beneden aanpassen als dit mogelijk was. Verder antwoordt ruim 64% positief op de vraag of er behoefte is aan een abonnement dat maandelijks naar boven of beneden kan worden aangepast. Wat ook opvalt is dat bijna 60% weet dat het abonnement naar boven mag worden aangepast, maar dit niet doet omdat men er dan aan vastzit. Met Flexibel speelt KPN Mobiel dus echt in op het feit dat je leven in beweging is en je belgedrag daardoor kan en mag veranderen."

Over Flexibel van KPN Mobiel
Abonnees kunnen kiezen uit een uitgebreid bundelaanbod variërend van 20 (120 belminuten/sms) tot 200 (2000 belminuten/sms) euro per maand. Met het introductieaanbod 'de eerste 12 maanden tot 25% korting op je abonnement' betaal je bijvoorbeeld geen 20 maar 15 euro per maand. Het beltegoed is 2 maanden geldig. De bundel aanpassen kan al na 3 maanden - 1 keer per maand met een onbeperkt aantal stappen omhoog of omlaag. Flexibel van KPN Mobiel is ook verkrijgbaar als KPN Flexibel Sim-Only. Klanten die meer dan drie maanden abonnee zijn van KPN Mobiel kunnen per direct overstappen naar het Flexibel abonnement en hun bundel per direct naar boven of beneden aanpassen. De klantenservice (06 1200 1200, gratis vanaf je mobiel) geeft gratis advies op basis van het huidige belgedrag.

Meer informatie over Flexibel van KPN Mobiel is te vinden op www.kpn.com


-----------------------
KPN Nieuws

|4 december 2007 |
|Nummer          |
|115             |
KPN Mediarelaties

Tel: 070-4466300


---- --