RTL Group

Kee Huidekoper uit Amsterdam wint rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'

Winnaar 'Ik Wil In GTST' bekend

Kee Huidekoper uit Amsterdam is de winnaar van Ik Wil In GTST. Zij wint hiermee een rol in de langstlopende soap van Nederland, Goede Tijden, Slechte Tijden. In de uitzending van RTL Boulevard van vanavond werd bekendgemaakt dat de 26-jarige Kee de meeste stemmen van het publiek heeft gekregen. Begin volgend jaar maakt deze kersverse GTST-acteur haar opwachting in de serie.

Bijna tweeduizend mensen hebben auditie gedaan via www.gtst.nl, 550.000 mensen brachten op de site hun stem uit en 2,5 miljoen bezoekers hebben de audities bekeken. Na een grote selectiedag, verschillende opdrachten, workshops en trainingen kwamen er uiteindelijk vier acteertalenten uit de bus. Deze vier finalisten werden thuis overvallen door Lieke van Lexmond of Christophe Haddad voor de laatste en allesbeslissende test. De kijker heeft uiteindelijk besloten wie de rol verdient.

Voor Kee wordt speciaal een rol geschreven. Het karakter dat zij gaat spelen is zeker een paar weken te zien in de populaire soap.

Uitzending: 'Goede Tijden, Slechte Tijden', elke werkdag, tussen 20.00 en 20.30 uur, bij RTL 4

Website: www.GTST.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl