Pijnacker-Nootdorp


datum 27 november 2007

Bezoek aan maatschappelijke organisaties

Burgemeester Buddenberg brengt op dinsdag 4 december een bezoek aan CulturA in Nootdorp. Het is het achtste bezoek dit jaar uit een reeks van bezoeken aan maatschappelijke organisaties.

Burgemeester F.H. Buddenberg bezoekt diverse organisaties die op maatschappelijk gebied zeer actief zijn. In direct contact met de organisaties vraagt hij hoe zij de samenwerking met de gemeente ervaren. Wat goed gaat, wat beter kan, hoe zij tegen de maatschappelijke ontwikkelingen aankijken, hoe zij aan voldoende vrijwilligers komen, etc.

Het culturele centrum CulturA is in september 2007 officieel geopend. CulturA biedt ruimte aan diverse clubs en verenigingen die actief zijn onder andere op het gebied van dans, toneel, muziek en cultuur. Veel organisaties maken inmiddels actief gebruik van dit centrum. Aangrenzend aan het centrum is jongerencentrum Choizz gehuisvest.

Burgemeester Buddenberg wil graag een kijkje nemen achter de schermen en in gesprek met de diverse bestuursleden te weten komen hoe zij de locatie ervaren, hoe zij nieuwe leden werven, wat hun wensen zijn, de toekomstverwachtingen, etc.

Daarom brengt hij op 4 december ­samen met een aantal medewerkers van de gemeente- een bezoek aan CulturA en het jongerencentrum Choizz.

Het programma ziet er voorlopig als volgt uit:

Programma
16.30 ­ 17.00 uur Bezoek aan het Centrum voor Kunsten De Damastbloem 17.00 ­ 17.30 uur Bezoek aan Muziekschool Nootdorp 18.00 ­ 18.30 uur Bezoek aan Sportschool Leunis 18.30 ­ 19.00 uur Bezoek aan Balletstudio Belinda 19.00 ­ 19.30 uur Bezoek aan de exploitant, Wijler catering 20.00 ­ 20.30 uur Bezoek aan Toneelvereniging Het Voetlicht 20.30 ­ 21.00 uur Bezoek aan het jongerencentrum Choizz


Noot voor de redactie;