Gemeente Ede

nummer 242 / Ede, 27 november 2007

Dinsdag 4 december gespreksavond in De Zicht in Ederveen College van B&W brengt werkbezoek aan Ederveen en De Klomp

Het college van burgemeester en wethouders van Ede brengt op dinsdagmiddag 4 december 2007 een werkbezoek aan Ederveen. s Middags wandelen zij door Ederveen en bezoeken meerdere locaties in het dorp. s Avonds is er voor de bewoners van Ederveen en De Klomp een gespreksavond in het dorpshuis van Ederveen, De Zicht. Deze avond wordt georganiseerd door de Algemene Belangenvereniging Ederveen-De Klomp en begint om 20.00 uur.

Het college brengt s middags eerst een bezoek aan de nieuwe zorgboerderij De Veenhoeve. Daar krijgen zij een rondleiding en maken zij kennis met de bewoners. Na een rondwandeling langs de nieuwbouw aan de Veldjesgraaf gaan zij naar het voormalige pand van Van Hierden aan de Hoofdstraat. Hier worden zij ontvangen in het Technisch Bouwcentrum Ederveen. Vervolgens gaat het college naar het Leesonhof om daar de ontwikkelingen te bekijken. Zij eindigen de middag in het nieuwe wijkservicecentrum van Opella dat op 7 december officieel wordt geopend.

gespreksavond
Tijdens de gespreksavond, die is bedoeld voor alle inwoners van Ederveen en De Klomp, zullen de collegeleden de bewoners op hoofdlijnen informeren over zaken uit hun portefeuille die te maken hebben met Ederveen en De Klomp. Bijvoorbeeld: verkeer in Ederveen, woningbouw, zorg, jongeren, bedrijventerrein. Uiteraard kunnen de aanwezigen ook vragen stellen. De avond wordt geleid door de voorzitter van de belangenvereniging de heer W. van Heerd.

informeel gesprek
In het tweede deel van de avond kunnen belangstellende bezoekers een informeel gesprek voeren met burgemeester Tineke Netelenbos, de wethouders Wilke Dekker, Peter van t Hoog, Frank van Zuilen, Simon van de Pol en Roel Kremers. Ook de gebiedsagent, de wijkbeheerder en enkele projectleiders Ruimtelijke Ordening zijn aanwezig om tijdens de inloopbijeenkomst zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

De zaal in De Zicht gaat om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 22.15 uur.

---