Digitale Gemeente Houten

Fietsomleiding het rond

maandag 26 november 2007 - Bron: Gemeente Houten

Vanaf 3 december a.s. is het tijdelijke fietspad op Het Rond tussen het Schonenburgseind en het Wernaarseind drie weken afgesloten. Fietsers naar Het Rond worden omgeleid via het Achterom en het Wernaarseind.

Tijdens de afsluiting wordt de buitenste ring van Het Rond bestraat. Er wordt gestart voor de ABN/Amro bank en doorgewerkt tot aan de Fortis bank. Het Rond is in deze periode voor fietsers niet bereikbaar via het Kooikerseind en het Schonenburgseind De fietsroute via het Wernaarseind naar Het Rond blijft beschikbaar. Alle winkels, bedrijven en woningen blijven voor voetgangers bereikbaar. De omleiding voor fietsers wordt met borden aangegeven.

Overig werk op Het Rond
De rest van Het Rond wordt in het nieuwe jaar opnieuw bestraat. In december worden drie nieuwe bruggen geplaatst op Het Rond. De doorgaande fietsroute over het Rond wordt dan over de nieuwe bruggen geleid en de tijdelijke dam over het water wordt dan verwijderd.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).