Paintballen in de strijd tegen kanker met Fight cancer

03/12/2007 12:19



Nederlandse Kankerbestrijding KWF



Fight club met BN-ers starten paintballtour met spannende battle

Amsterdam, 3 december 2007

Spray paint. Fight cancer. Met deze slogan is Fight cancer op zaterdag 1 december de paintballtour gestart die de komende weken door heel Nederland op tournee gaat. Met de paintballtour werft Fight cancer geld in voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker. Onder aanvoering van Ambassadeur Aram van der Rest (ONM) en samen met de Fight club met 8 BN-ers is de paintballtour begonnen.

Fight Club trapt af met paintball
De ballen van de bekende deelnemers knalden er vurig op los na het startschot van de paintball tour die vanaf volgende week door Nederland reist. Eerst in teams tegen elkaar. Later bundelen de bekende paintballers de krachten en schoten op een grote stellage waar het woord Cancer op stond. "Dat woord moet verdwijnen", is de stelling van Aram van der Rest. Andere fighters zijn Lodewijk Hoekstra, Roxeanne Hazes, Erik Bouwman, Soumia, Roscoe Leijen en 2 Slam FM Dj's.

De Fight Club
Doelstelling van de Fight Club is om Fight cancer een paar keer per jaar spraakmakend onder de aandacht te brengen. De Fight Club bestaat elke keer uit een andere samenstelling van bekende Nederlanders, onder aanvoering van een van de Fight-ambassadeurs, in dit geval Aram van der Rest.

Fight cancer
Fight cancer werft geld om extra wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en begeleiding mogelijk te maken. Fight cancer richt zich primair op een doelgroep tussen de 20 en 40 jaar en heeft als kernwaarden: inspirerend, eigenzinnig en spraakmakend. Deelname
Vechten voor de kankerbestrijding is hard nodig. Ruim 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. Help mee en kom naar de paintball tour bij jou in de buurt. Check www.fightcancer.nl voor de agenda.

Fight cancer is een label van KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van Fight cancer komen via KWF Kankerbestrijding terecht bij wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. KWF Kankerbestrijding heeft het CBF Keurmerk.