Protestantse Kerk in Nederland



Agenda

Drugsdienst in Drenthe

zo 2 december 2007, 19:00 uur - 20:15 uur
Op zondagavond 2 december zal er in de Hervormde Kerk te Hollandscheveld een speciale dienst gehouden worden over de drugsproblematiek onder jongeren in de Drentse regio .

Deze dienst zal o.a. Niki Mannot vertellen wat o.a. drugs met je doet. Hij was zelf jarenlang ervaringsdeskundige en gebruiker van cocaïne. Deze dienst trekt nu al veel belangstelling waaruit blijkt dat de drugsproblemen groter zijn dan menigeen denkt.

De dienst is een initiatief van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente van Hollandscheveld samen. Iedereen die meer wil weten over drugs dus jong en oud- is van harte welkom. Vooral jongeren ,die denken te weten wat drugs zijn, én hun ouders zijn van harte welkom. Omdat uit reacties uit de gehele regio nu al blijkt dat de belangstelling zeer groot is zal de kerk al open zijn vanaf 18.00 uur. Vanaf 18.30 uur zal de band POWER PRAISE stevige muziek spelen, speciaal voor jongeren, samen met het bekende duo Eddy en Jennifer.

De dienst zelf begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.15 uur duren. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en zowel Niki als anderen vragen te stellen. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. De toegang is geheel gratis. In de dienst zal er wel in een inzameling zijn voor het werk van de Stichting VOORKOM! Maar dit is natuurlijk geheel op vrijwillige basis. Behalve de dienst zal er ook via het onderwijs aandacht besteed worden aan de drugsproblematiek. In november is er tevens de nationale week van verslaving ( 4-11 november ) waarin landelijk veel aandacht zal zijn voor dit thema. Voor meer info: E a-koops@hetnet.nl