Mojo Concerts

Delft, 20 september 2007

Miss Bollywood, The Musical exclusief in Den Haag

Van zondag 2 t/m donderdag 6 december a.s. is de Indiase musical Miss Bollywood te zien in het World Forum Theater in Den Haag. De hoofdrol in deze Engelstalige musical wordt gespeeld door Shilpa Shetty. Zij was o.a. de winnares van het Engelse Celebrity Big Brother 2007 en is een van Bollywoods meest populaire actrices.

Miss Bollywood is een musical extravaganza. De show combineert spectaculaire choreografieën met het verhaal over Maya, een jonge choreografe die opgeleid is voor klassieke stukken. Maya staat continu in de schijnwerpers. Daar is het erop of eronder. Rampspoed volgt als ze te maken krijgt met de ongewenste aandacht van een beroemde choreograaf (een rokkenjager) en een jaloerse diva. Maya is kwetsbaar met het hart op de goede plaats en ze heeft een zinderende passie voor dans. Zijn deze eigenschappen voldoende om haar dromen waar te maken?

Shilpa Shetty speelt Maya, een rol waarin ze strijdt voor haar waardigheid en haar dansvorm en waarin ze het opneemt tegen een beroemde choreograaf en de directeur. De musical laat een combinatie van verschillende dansvormen uit het oosten en westen van India zien, inmiddels beter bekend als "De Bollywood Dans".

Miss Bollywood belooft haar publiek in een twee uur durend spektakel een kijkje achter de schermen in de wereld van Bollywood. Deze vrolijke musical laat op een kleurrijke, hedendaagse manier de pracht en praal van Bollywood zien. Op humoristische wijze wordt de cultuur van deze filmindustrie in kaart gebracht.

Bedenker en beroemd choreograaf Ganesh Hedge putte voor Miss Bollywood uit het enorme arsenaal songs uit de Hindi film industrie. De show is geproduceerd door de internationale impresario en promotor Farhath Hussain en Ajmal & Rai Kundra en geregisseerd door de Morani broers en Soorma in samenwerking met Michael E. Ward. De kostuums zijn van de hand van top fashion designer Neeta Lulla.

Miss Bollywood heeft al de glamour en het niveau van een internationale productie. Dit alles vanuit een warm en hartelijk Indiaas hart.

World Forum Theater - Den Haag
Zo. 2 t/m do. 6 december 2007 - Aanvang 20.15 uur
Reserveren: TopTicket Line 0900-3005000 - www.topticketline.nl

Voor meer informatie:
www.bollywoodshows.com
www.shilpa-shetty.com www.worldforumcc.com

========================================