De aller laatste Luxlife


HAARLEM, 20071106 -- Luxlife gaat stoppen! Aan alles komt een eind, en dat eind is nu ook voor Luxlife in zicht. In de afgelopen twee succesvolle jaren hebben ruim 50 verschillende top-dj's hun beste platen laten horen en zijn daar ruim 15.000 feestgangers op af gekomen. Twee jaar lang zorgde Luxlife voor een frisse wind in het Haarlemse uitgaansleven en groeide het uit tot een zeer bekend en gewaardeerd concept in Kennemerland. In tegenstelling tot vele concepten in Nederland wil de organisatie Luxlife niet uitmelken tot er niets meer van over is, maar stoppen op het hoogtepunt. En dat zal groots gebeuren.

1 december is de dag dat iedereen voor de laatste keer kan komen rocken op de sounds van de beste DJ's van Nederland in de thuisbasis van Luxlife, het Patronaat te Haarlem. Voor deze zeer speciale editie wordt uiteraard alles uit de kast getrokken en dat resulteert zich onder andere in een briljante line up: Ferocius, JPK, Martein, J-Harlem, Trevor Loveys a.k.a. Speakerjunk (UK), Raymundo, Luciën Foort, Tettero & Sven zullen hun opkomst maken om samen met alle aanwezigen Luxlife uit te zwaaien. Naast alle dj's kun je natuurlijk ook weer een verassende Luxlife metamorfose verwachten. Divinity zal er alles aan doen om het Patronaat weer om te bouwen tot een ware Luxlife tempel, zo zal de beleving extra groot zijn en Luxlife nog één keer een absolute knaller worden.

De organisatie wil iedereen uitnodigen om nog één keer te komen genieten van de wondere wereld die Luxlife heet, op 1 december in het Patronaat in Haarlem.

Zaterdag 1 december 2007
Patronaat, zijlsingel 2 Haarlem
VVK: via www.ticketservice.nl en alle grote postkantoren.
Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem.
Kassa Patronaat open van do t/m za van 17:00 t/m 20:00 uur (zie www.patronaat.nl voor meer info).
Presale: ¤ 14,00 euro ex fee. Door: ¤ 16,00 euro
Tijden: 22:00 - 03:45

Line-up Mainroom:
Trevor Loveys a.k.a. Speaker Junk (UK)
Lucien Foort
Raymundo
Tettero & Sven
JPK
Ferocius

Line-up Basement:
Martein
J-Harlem





Divinity