Ingezonden persbericht


Nieuwe CD voor de Seán Walsh Band

We gaan een nieuwe plaat opnemen en de hele wereld mag het weten!

Komende week beginnen we met het opnemen van onze tweede CD. Dit album zal in het voorjaar van 2008 uitkomen. Net als 'Velvet Sessions' zal ook dit album weer vol met goede eigen nummers staan. Ons debuutalbum 'Velvet Sessions' is na de release in november 2007 lovend ontvangen door de internationale muziekpers! (Goede recensies in OOR, Bluesmatters UK, Brabants Dagblad etc. zie ook reviews op www.seanwalshband.com)

Mede door deze publiciteit spelen we veel in binnen en -buitenland. Zo hebben we in IJsland getourd en daar o.a. op twee internationale festivals gestaan. Door fjorden gevlogen en met onze eigen ogen gezien dat de zon daar ook 's nachts schijnt... Gefeest met Vikingen! En in de studio van Rúnar Júlíusson (IJslandse Herman Brood) gejamd. We hebben in Duitsland bij kaarslicht in een middeleeuws kasteel gespeeld, en in Ierland de roots van Seán gevonden. Een week na het optreden in Cork City brachten wij in een uitverkochte Batcave 013 ons debuutalbum uit. Een ongelooflijk mooi jaar vol avonturen en met veel nieuwe vrienden. We staan dan ook te springen om een opvolger voor 'Velvet Sessions' te maken.

Het nieuwe album zullen we opnemen met onze nieuwe bassist Kai Liebrand ( www.kailiebrand.nl). Hij is 24 jaar oud en studeert net als Edwin aan de Rockacademie in Tilburg. Een goeie muzikant en een goeie kerel!

De komende tijd zullen we naast het werk in de studio vaak op het podium staan. De meest actuele agenda en optredens in 2008 staan op onze website: www.seanwalshband.com

Vrij

30-11

Tunnel Vienna Live

Florianigasse 39

Wenen (Oostenrijk)

21:00

Zat


01-12

Muziekcafé 't Oude Pothuys

Oudegracht 279

Utrecht

22:00

Zo

09-12

Café Govers

Kerkstraat 5

Geffen

19:00

Di

11-12

Faculty Party 'Building and Architecture' TU/e @ Vertigo

Den Dolech 1

Eindhoven

22:00

Do

13-12

B-stage @ 013

Veemarktstraat 44

Tilburg

22:15

Zo

16-12

Bluescafé

Nieuwstraat 74a

Apeldoorn

17:00

Vrij

21-12

De Amstelbron

Broersvest 13

Schiedam

Zat

22-12

Eetcafé Spoorzoeker

Herenweg 209

Alkmaar

16:30

Zat

29-12

Knaken Blues Festival @ De Mads

Grotestraat 407

Waalwijk

21:00

Hopelijk zien we je snel bij één van onze optredens!

In de volgende nieuwsbrief zullen we meer vertellen over onze plannen voor volgend jaar: onze CD- releaseparty en promotiefeestjes die we gaan houden, buitenlandse tours en video's die we gaan maken! Het is al zeker dat we in maart in Engeland gaan touren. Maar we hebben meer plannen... We houden je vanaf nu regelmatig op de hoogte!

Muzikale groeten,

Edwin,

Kai,
Seán

Kijk voor meer informatie over de band op: www.seanwalshband.com Hier vind je ook muziek!



Ingezonden persbericht