Ingezonden persbericht



Edwin Evers en Glenn B. in Hardenberg

Aanstaande vrijdag (30-11) en zaterdag (01-12) gaan Discotheek Podium en Muziekcafe De Troubadour vollopen met feestvierders maar ook met echte muziekliefhebbers.

Vrijdagavond starten we met een zeer speciale editie van het 70's & 80's-feest 'Boogie Night'. Tijdens 'Boogie Night XXXL' komt het populairste trio radiomakers van Nederland naar De Troubadour namelijk de crew van Radio 538's Evers Staat op, Edwin Evers, Rick & Niels. Op dezelfde avond maar dan in Podium het splinternieuwe muziekevenement 'Audioblast', het vetste housefeest dat er ooit gegeven is met 2 area's en 15 jocks elk met een eigen stijl, onder het motto: 'Chill to Trill'.

Zaterdag (01-12) is er dan tot vroeg in de zondagochtend een waanzinnige Urban Night met ondermeer 'DJ-Master Glenn B & The Horny Crew', de hele nacht live on stage. Glenn B (The Master of Bubbling) heeft in de afgelopen jaren bewezen dat hij een DJ is van groot caliber ! Zo is Glenn niet alleen dj maar ook producer en bestiert hij een eigen bedrijf genaamd B-Bass Music, wat een grote speler is in de muziekproductie-wereld! DJ Glenn B heeft ook diverse remixes gemaakt voor grote artiesten ! enkele voorbeelden zijn: Rune, Tiësto, G-Spott, Mental Theo, DJ Galaga, Armani & Ghost, Cooldown Café, T-Spoon, Saxo, Trafassi, Khemistry, Danzel en ga zo maar door. Een zeer interactieve show met het publiek! Op www.poppodium.nl lees je meer informatie over de feesten in alle bedrijven.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht