Nieuwe Nederlandse jeugdserie in productie


eindelijk weer televisie die een plaats zal innemen in de herinnering van toekomstige volwassenen

NEDERLAND, 20071130 -- Annemarie Mooren Productions BV stelt zich ten doel om het weer mogelijk te maken kwalitatieve televisie voor kinderen te maken. Langlopende Nederlandse series waar de jeugd zich mee kan identificeren. Televisie voor het hele gezin. Televisie die weer een plaats zal innemen in de herinnering van de toekomstige volwassenen.

De eerste productie waarmee wij van start gaan is "Puppy Patrol". Een serie over de familie Bouwman die een dierenpension beheert. De kinderen Bouwman komen op voor de rechten van dieren in het nauw en voor rechtvaardigheid in het algemeen. Vriendschap, loyaliteit, respect, creativiteit herkenbaarheid én avontuur zijn elementen die in iedere aflevering terug zullen komen.

Deze serie is gebaseerd op de 45 delige boekenreeks Puppy Patrol - created by Working Partners Ltd - en geschreven door Jenny Dale waarvan Annemarie Mooren Productions de rechten heeft weten te verkrijgen om deze vrij te bewerken naar een televisie serie.
De productie van de eerste (proef)aflevering is in volle gang. Eind december 07 zal deze gereed zijn voor presentatie.

De hoofdcast bestaat uit Elle van Rijn, Christiaan van der Wal, Tom Hortensius 12 jaar, Maud van Haasteren 10 jaar en Hanna Mooren 5 jaar. Voor de gastrollen per aflevering zullen steeds bijzondere, bekende, attractieve en illustere acteurs en/of persoonlijkheden worden uitgenodigd. Velen hebben inmiddels hun medewerking toegezegd.
Elke aflevering kent zijn eigen verhaal en duurt 20 minuten.





karin s. de boer