Domeinveiling.nl voor slimme marketeers


UTRECHT, 20071129 -- INBC zal op 30 november een nieuw initiatief lanceren in de vorm van domeinveiling.nl. Op domeinveiling.nl zullen een groot aantal generieke domeinnamen geveild worden.

Enkele voorbeelden van domeinnamen die via domeinveiling.nl aangeboden worden zijn tulpen.nl, tekenfilms.nl, bedrijfsfinanciering.nl, bedrijfsplan.nl, mediaplan.nl, tshirt.nl en restpartijen.nl.

"Generieke domeinnamen worden steeds schaarser" weet Bryan Chin Fo Sieeuw , directeur van INBC, "daarom is domeinveiling een uitgelezen kans voor mensen die op zoek zijn naar een goede generieke naam. Dergelijke domeinnamen zullen met het verstrijken van de tijd alleen maar in waarde stijgen."

Domeinveiling.nl zal dagelijks nieuwe namen ter veiling aanbieden, daarom is het de moeite waard om de komende maanden regelmatig een kijkje te nemen op de website. Er gelden variabele startprijzen en de biedingen verlopen met stappen van 100 euro. Zowel particulieren als bedrijven kunnen na registratie meedoen met de veiling.

www.domeinveiling.nl





INBC BV