Kunststof ijsbanen op diverse parken van RP Holidays


KAMPERLAND, 20071105 -- RP Holidays plaatst gedurende deze winter op een drietal Roompot vakantieparken een kunststof ijsbaan. Vanaf 30 november a.s. tot en met 3 maart 2007 kan er naar hartelust geschaatst worden op de volgende locaties: - De Katjeskelder in Oosterhout - Weerterbergen in Weert - Roompot Beach Resort in Kamperland.

Het gaat hierbij om een soortgelijke baan waarmee de KNSB langs diverse basisscholen in Nederland rondtoert. De kunststof ijsbaan benadert voor bijna 90% het effect van natuurijs. Het `ijs' is gemaakt van een speciaal synthetisch polymeer, wat in feite bij elke temperatuur bruikbaar is. Bovendien is de schaatsbaan zo ontworpen dat je met alle type schaatsen erop kunt schaatsen. 'Dit is leuk voor onze gasten en natuurlijk een promotie van het schaatsen' aldus Sales & Marketing Manager Jornt de Meurichy.

De ijsbaan is overdekt en heeft een formaat van 10 bij 20 meter. Hiermee is de ijsbaan `all weather'. Natuurlijk ontbrekende traditionele `koek en zoopie' kraam niet.
Men kan eigen schaatsen meenemen of schaatsen bij de ijsbaan huren. Handschoenen zijn verplicht op de ijsbaan.
De gasten die een verblijf op één van de genoemde vakantieparken hebben geboekt, hebben vrije toegang tot de ijsbaan. Niet RP Holidays gasten betalen een kleine vergoeding.





Pieter Klappert