Mojo Concerts

Bruce Springsteen & The E Street Band

Op verzoek van Bruce Springsteen is de capaciteit van het Gelredome vergroot, waardoor veel teleurgestelde fans die naast de kaarten hebben gegrepen hem alsnog kunnen zien. Voor alle rangen zijn extra kaarten beschikbaar gekomen die in de verkoop gaan op zaterdag 20 oktober vanaf 10.00 uur.

1. Al in het bezit van (een) kaart(en), maar niet tevreden met de rang?
Bezoekers die al in het bezit zijn van kaarten, maar niet tevreden zijn met de rang, kunnen met de aanstaande voorverkoop opnieuw kaarten kopen en de oude kaarten inwisselen.

Hoe werkt het?
- Koop vanaf zaterdag 20 oktober het aantal kaarten voor de gewenste rang indien deze nog beschikbaar is;
- Breng de oude kaart(en) terug naar het voorverkoopadres en ontvang het totaalbedrag (minus servicekosten) van de originele kaart(en) direct retour. Kaarten kunnen worden terug gebracht van maandag 22 oktober 10.00 uur tot en met vrijdag 26 oktober 17.00 uur; - TicketFast tickets (e-tickets) kunnen niet bij een voorverkoopadres worden ingeleverd. Stuur daarom een mail naar info@ticketservice.nl onder vermelding van naam, adres en de ordernummer(s) dat/die u wilt annuleren. Na ontvangst van het verzoek zullen de TicketFast tickets worden geannuleerd en wordt de kaartprijs teruggestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop is verricht. Conform de Algemene Voorwaarden ontvangt je de kaartprijzen exclusief servicekosten retour.

2. Al in het bezit van (een) kaart(en) en deze willen annuleren? Bezoekers die in het bezit van kaart(en) zijn en om welke reden van het concert afzien, kunnen hun kaart(en) terug brengen.

Hoe werkt het?
- Breng de kaart(en) terug naar het voorverkoopadres en ontvang het totaalbedrag (minus servicekosten) van de oude kaart(en) direct retour. Kaarten kunnen worden terug gebracht tot en met vrijdag 19 oktober 17.00 uur en maandag 22 oktober 10.00 uur tot en met vrijdag 26 oktober 17.00 uur;
- TicketFast tickets (e-tickets) kunnen niet bij een voorverkoopadres worden ingeleverd. Stuur daarom een mail naar info@ticketservice.nl onder vermelding van naam, adres en de ordernummer(s) dat/die u wilt annuleren. Na ontvangst van het verzoek zullen de TicketFast tickets worden geannuleerd en wordt de kaartprijs teruggestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop is verricht. Conform de Algemene Voorwaarden ontvangt je de kaartprijzen exclusief servicekosten retour.

Artiesten
Bruce Springsteen & The E-Street Band
Zie ook
http://www.brucespringsteen.net
Datum Shows
30 nov 2007
Bruce Springsteen & The E Street Band
Gelredome, Arnhem
Bestel tickets
artiest(en) Bruce Springsteen & The E-Street Band aanvang 20:00 uur
start voorverkoop za, 20 okt 2007
entree 73.00 76.00 79.00 82.00
opmerkingen Let op: maximaal vier kaarten per persoon per transactie.

©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company