Mojo Concerts

Bruce Springsteen in Gelredome Arnhem

Na jaren in kleine settings te hebben gespeeld waarbij de sobere optredens van alle franjes waren ontdaan, pakt The Boss het weer ouderwets groots aan. Samen met zijn vertrouwde E Street Band is Bruce Springsteen weer het stralend middelpunt van een ouderwets stadionconcert. Dat de keuze is gevallen op het Arnhemse Gelredome is niet toevallig: op verzoek van de Amerikaanse rockicoon is de setting bewust relatief klein gehouden, waardoor maximaal 18.000 kaarten in de verkoop gaan.

Aanleiding voor het langverwachte optreden is de release van Springsteen's nieuwe album Magic dat op 2 oktober het levenslicht ziet. De eerste single Radio Nowhere is (tijdelijk) gratis te downloaden vanaf 28 augustus. Magic telt elf nummers en belooft een recht-voor-je-raap rockalbum te worden waarop The Boss ouderwets op dreef is: vurig, ongecompliceerd en rauw. Een nieuw album, een wereldtournee: Springsteen is helemaal klaar voor het échte grote werk!

Let op: maximaal vier kaarten per persoon per transactie.

Vrijdag 30 november 2007
Gelredome - Arnhem
Entree: ¤ 82,-/¤ 79,-/¤ 76,-/¤ 73,- (exclusief servicekosten) Deuren: 17.30 uur, aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 8 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.