BNN

BNN

NIEUWSBERICHT

Hilversum, 29 november 2007

Gok op Katja of haar rivalen

Gokje wagen? Wie wint de eerste aflevering van Katja vs De Rest? Gaat Winston Gerschtanowitz met de eer strijken? Of wordt het 1-0 voor Katja? Op katjavsderest.bnn.nl kun jij iedere week gokken wie er met de buit vandoor gaat: Katja of haar rivaal? Hiermee maak je kans op een speciaal avondje uit.

Van BNN krijg je een startkapitaal van 10.000 BNN-Bucks. Elke week kun je inzetten op Katja of haar tegenstander. Heb je het goed dan krijg je het ingezette bedrag verdubbeld op je BNN-Bucksaccount terug. Heb jij aan het eind van het seizoen de grootste berg BNN-Bucks bij elkaar gegokt, dan ga je er vandoor met een hele sexy prijs. Kijk voor meer informatie over prijs, de regels en voorwaarden op katjavsderest.bnn.nl. Als meerdere mensen op hetzelfde eindbedrag komen, dan is degene met de meest originele nickname de winnaar.

Katja vs De Rest is vanaf 30 november elke vrijdag te zien van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3. In deze eerste aflevering neemt Katja het op tegen Winston Gerschtanowitz en strijden ze om de titel: Wie is de beste verzorger?