Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vrijdag 30 november in de Baja Beach Club:

Enorme discobollen, veel glitter en glamour, een lange rij met Superfly dudes en Foxy Ladies in hun beste disco outfit voor de deur. Boogie Nights is back! Op vrijdag 30 november zal de Baja Beach Club in samenwerking met de organisatie van Boogie Nights dit unieke classic feest opnieuw op de kaart zetten.

De tropische club in het hartje van Rotterdam zal omgetoverd worden tot een waar discowalhalla, met funky beats van niemand minder dan Disco Ed (bekend van de Boogie Nights feesten in Tropicana en de Kuip). We gaan terug naar de tijd waarin de "afro" niet groot genoeg kon zijn, de kledingkast standaard voorzien was van een collectie alltime classic blouses met rouches en boogie shoes. DJ Disco Ed, DJ Funky Flava en DJ Merre zorgen voor een hoog 'feel good' gehalte met de beste classics van onder andere: Prince, Kool and the Gang, Rick James, Jackson 5, KC & The Sunshine Band en James Brown.

Boogie Nights staat garant voor een nacht vol glitter, glamour en Golden Oldies. Blaas het stof van je broek met mega wijde pijpen, haal de kreukels uit je roucheblouse, poets je mooiste boogie shoes op... and let's Boogie!

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl

Datum en tijd:
Vrijdag 30 november 2007
22.30 tot 05.00 uur

Entree:

22.30 - 01.00: GRATIS, mits volledig gekleed in 70's/80's stijl.
01.00 - 05.00: E15,-

Uitnodiging:
Uiteraard bent u van harte welkom op "Boogie Nights". Voor een vermelding op de perslijst kunt u contact opnemen met José Zevenbergen via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie en beeldmateriaal:
José Zevenbergen
+31 (0)10 - 213 1180
jose@baja.nl


---- --