Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
23 november 2007

ADEPT en vele anderen op EEN HEEL LIEF FEESTJE

GEMmanagement en Bazart slaan handen ineen voor minifestival met electronoisesensatie Adept, Heroïeend, Kanina, The Burka Barbies en De Groep Vincent Niks!

Op vrijdag 30 november presenteren club Bazart en GEMmanagement EEN HEEL LIEF FEESTJE. Op het podium staan onder andere ADEPT, De Groep Vincent Niks, Kanina, The Burka Barbies en Heroïeend. Ook zullen tussen en na de optredens dj's Skirt Sürtük en Haags dj-duo Phill Tover & Danni theRain hun opwachting maken. Entree is vijf vijftig en de deuren gaan om negen uur open.

Hoofdact is de Groningse electronoise-sensatie ADEPT. Het afgelopen jaar stonden ze onder meer op Noorderslag en Lowlands. Ook vertegenwoordigden ze Nederland samen met o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig en Kraak en Smaak op het Damn! festival in New York.

De Groep Vincent Niks is de opvolger van de bizarre acts 'Sanne en ik' en 'Vincent en Atema". Op een smerig bedje van punk en garage serveren ze hilarische en bandeloze teksten in de moerstaal, met hits als "Ik wil AIDS" en "Bier en Geweld".

Kanina is een Haagse noiserockband, bekend om haar grensverleggende en donkere muziek. Ze hebben onlangs met hun nieuwe zangeres de nieuwe plaat "Deep Enough" opgenomen.

Ook van de partij zijn de Haagse punkband The Burka Barbies en de band Heroïeend, een formatie die experimentele muziek maakt en o.a. bestaat uit leden van R.A.T.

De Amsterdamse Raaskalbomfukkerz zorgen voor het hiphop-element op deze avond: op unieke wijze combineren ze literatuur met vette beats.

DJ's Skirt Sürtük en Phill Tover & Danni theRain maken het feestje compleet. De eerste tachtig bezoekers kunnen tevens op een lieve verrassing rekenen!

-----
Vrijdag 30 november
EEN HEEL LIEF FEESTJE
entree: 5,50 - aanvang: 21:00
@ Bazart, Loosduinsekade 725
www.bazart.nl
www.gemmusicmanagement.com



Ingezonden persbericht