Politie Zeeland


O-2548-2007 Diefstal motorscooter, Goes

Tussen donderdagmiddag 17.30 uur en donderdagavond 18.30 uur is een motorscooter, die aan De Spinne in Goes stond, weggenomen.
Het betreft een Peugeot, type Speedfight 100 met het kenteken MF-LH-21. De motor heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

Z-2549-2007 Diefstal uit woning, Hulst

Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak, die in de nacht van donderdag op vrijdag, aan de Liniestraat in Hulst plaatsvond.
Uit de woning zijn waardepapieren, tientallen euro's en een mobiele telefoon met onbekende waarde weggenomen. Er is vermoedelijk sprake van insluiping.

O-2550-2007 Rijden onder invloed, Goes

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.30 uur heeft politie Zeeland, bij een alcoholcontrole aan de Van de Spiegelstraat in Goes, een 22-jarige automobilist uit Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 1,7 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-2551-2007 Rijden onder invloed, Goes

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.05 uur heeft politie Zeeland, bij een alcoholcontrole aan de Heernisseweg in Goes, een 21-jarige automobiliste uit Rotterdam gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ongeveer 2,6 maal teveel had gedronken. Ze kreeg een proces-verbaal en haar rijbewijs werd ingevorderd.

Z-2552-2007 Diefstal uit bedrijf, Terneuzen

Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een inbraak in een bedrijfspand aan de Hughersluys in Terneuzen, die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond.
Uit het pand zijn enkele honderden euro's weggenomen.
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-2553-2007 Bedrijfsinbraak, Rilland

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijfspand in de Haltestraat in Rilland.
Het pand werd doorzocht en er werden een onbekend geldbedrag en computerapparatuur, waarvan ook de waarde niet bekend is, weggenomen.

W-2554-2007 Rustige aktie scholen Middelburg

Deze week werd, naar aanleiding van vrijdag 23 november jl., aangekondigd om op de Markt in Middelburg aktie te voeren tegen het optreden van de politie. Deze aktie is niet doorgegaan.
In plaats daarvan hebben de scholen in Middelburg, in overleg met de leerlingen, de keuze gemaakt om op school activiteiten te organiseren. De politie was alert op eventuele incidenten die zich mogelijk buiten de scholen zouden voordoen. Hiervan was echter geen sprake. Door de inzet van de directies van de scholen in Middelburg en de scholieren zelf verliepen de activiteiten in goede harmonie en in een ontspannen sfeer.



Noot voor redacties:


Politie Zeeland