Regio Geen spontane scholierendemonstraties in de regio

In de regio is het rustig gebleven met betrekking tot de demonstratie van de scholieren tegen de lesurennorm. In de regio zijn geen spontane demonstraties geweest.

Leiden Woninginbraken

Terwijl de bewoners sliepen werd er in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 november ingebroken in hun woning aan de Rijndijkstraat. Men kwam de woning binnen door het slot van de achterdeur te forceren. De woonkamer werd doorzocht waarna er onder meer een laptop, een digitale camera, bankpasjes en twee portemonnees werden gestolen.

In dezelfde nacht is ingebroken in een woning aan de Gardenniadal. Ook hier sliepen de bewoners terwijl er werd ingebroken via de voordeur. Uit de woning werd ondermeer een laptop, gsm's en een tas gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Inbraak bij bakkerij

In de avond van donderdag 29 of de nacht van vrijdag 30 november is ingebroken in een bakkerij aan de Burgemeester Martenssingel. Men wist de winkel binnen te komen door houten panelen aan de voorzijde open te breken. Nadat de winkel was doorzocht werd er geld gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Verkeersongeval

Vrijdag 30 november even na 09.30 uur vond op de kruising Hugo de Vrieslaan/Taxusweg een verkeersongeval plaats. Een 34 jarige automobiliste uit Gouda reed over de Hugo de Vrieslaan vanuit de richting Bloemendaalseweg. Op de kruising sloeg zij linksaf om de Taxusweg in te rijden. Zij zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. De Goudse reed tegen de auto van een 54 jarige plaatsgenote. De 34 jarige Goudse werd met nekklachten overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis. Beide voertuigen moesten worden weggetakeld.