Gemeente Valkenswaard

problemen parkeerkaart

Oplossing problemen parkeerkaart

Wij publiceerden al eerder over problemen met de kaart voor het real time parkeren in het Valkenswaardse centrum. Real time kaarten konden in een aantal parkeerautomaten niet opgewaardeerd worden of werden niet goed uitgelezen.

In opdracht van de gemeente heeft de leverancier van de parkeerautomaten inmiddels het probleem onderzocht. Uit dit onderzoek is gebleken dat de problemen zeer waarschijnlijk worden veroorzaakt door de software in de kaartlezers. De leverancier zal binnenkort herstelwerkzaamheden gaan uitvoeren. Dat gebeurt in de periode van maandag 10 december tot en met vrijdag 14 december aanstaande. De kaartlezers worden op maandag uit de parkeerautomaten gehaald en aan het eind van die week teruggeplaatst. Het gevolgd is dat u van 10 tot en met 14 december bij de parkeerautomaten alléén met muntgeld kunt betalen en niet met de real time kaart of chip knip. Ter informatie worden ook stickers met deze mededeling op de automaten geplakt. Vanaf 15 december zijn alle betalingswijzen weer mogelijk.

Met eventuele vragen over het voorgaande kunt u terecht bij de balie van Publiekszaken in het gemeentehuis, telefoonnummer 040-2083444.