Provincie Noord-Brabant

28 november 2008

Dit is een gezamenlijk bericht van Provincie Noord-Brabant, Arriva en de Gemeente 's-Hertogenbosch

Reizigers profiteren dubbel van nieuwe bussen Taart en nieuwe bussen voor Oost-Brabant en regio 's-Hertogenbosch

Vanaf deze maand rijden er alleen nog nieuwe bussen door Oost-Brabant en de regio 's-Hertogenbosch (de Meierij). De nieuwe bussen, te herkennen aan de provinciekleuren rood en wit, voldoen aan de hoogste milieu-eisen, hebben een verlaagde in-/uitstap en zijn uitgerust met veiligheidscamera's en andere innovatieve technieken. Om dit te vieren, bieden gedeputeerde Annemarie Moons (Provincie Noord-Brabant), wethouder Bart Eigeman (gemeente 's-Hertogenbosch) en Anne Hettinga (Algemeen Directeur Arriva) op vrijdag 30 november vanaf 09.00 uur op het busstation Den Bosch (Arriva Store) alle reizigers een stukje aan van de 3 bij 2,5 meter grote taart, die speciaal hiervoor gebakken is.

Tevens bieden de chauffeurs de reizigers een leuk cadeautje aan. Daarnaast zullen Gedeputeerde Annemarie Moons, wethouder Bart Eigeman en Algemeen Directeur Arriva, Anne Hettinga, met de bus meereizen en de mogelijkheid nemen om de reiservaringen te bespreken en vragen te beantwoorden.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Programma: 09.00 - 10.00 uur Uitdelen taart aan de reizigers door Gedeputeerde Annemarie Moons, wethouder Bart Eigeman en Algemeen Directeur Arriva, Anne Hettinga

10.00 - 11.00 uur Meereizen met de bus door Annemarie Moons, Bart Eigeman en Anne Hettinga en gelegenheid voor het stellen van (pers)vragen.