Keyware


Keyware kondigt reverse split van 50/1 aan

Brussel, België 27 november 2007 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, kondigt aan dat op 3 december 2007 zal worden overgegaan op een combinatie van 50 bestaande aandelen voor 1 nieuw aandeel van de vennootschap.

De Buitengewone Algemene Vergadering van Keyware (BAV) Technologies NV van 26 september 2007 heeft met unanimiteit van stemmen beslist om over te gaan tot een combinatie van bestaande aandelen van de vennootschap, waarbij 50 bestaande aandelen recht geven op 1 nieuw aandeel van de vennootschap. Voor de uitvoering van deze aandelenhergroepering heeft de BAV een volmacht gegeven aan de Raad van Bestuur van Keyware Technologies. De Raad van Bestuur heeft op 6 november 2007 beslist om over te gaan tot deze aandelencombinatie op 3 december 2007.

Vanaf 3 december 2007 zal Euronext Brussels overgaan tot de notering van de aandelen en de fracties na aandelencombinatie. Vanaf 3 december 2007 zal Euronext Brussels NV een dubbele notering weerhouden voor het aandeel, zijnde enerzijds de aandelen na aandelencombinatie en anderzijds de fracties van aandelen. Deze dubbele notering laat toe om de fracties van aandelen te verhandelen. In functie van het gerealiseerde volume zullen de fracties gedurende een periode van enkele maanden tot 1 jaar of langer genoteerd blijven. Na schrapping kunnen zij verhandeld worden op de niet-gereglementeerde markt 'Openbare veiling'.

De operatie wordt begeleid door ING België.

Stéphane Vandervelde, CEO : De aandelencombinatie van 50 oude aandelen voor 1 nieuw aandeel van Keyware Technologies zorgt ervoor dat het aandeel mee kan worden opgenomen in een aantal belangrijke fondsen. Verder komt dit de liquiditeit ten goede en worden de relatief grote procentuele schommelingen bij kleine koersveranderingen genormaliseerd. Voor onze lange-termijn aandeelhouders vormt dit een belangrijke meerwaarde.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor electronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer :

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com

copyright © 2006 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy