NEN


Nieuwe website voor NEN-Bodem

woensdag 28 november 2007, 09:05

Recent is de nieuwe website van NEN-bodem gelanceerd: www.nen-bodem.nl. Op deze website wordt u geïnformeerd over alle ontwikkelingen op normalisatiegebied die betrekking hebben op werkveld bodem. NEN-Bodem is onderdeel van het Nederlands Normalisatie-instituut en richt zich op normalisatie van producten, methoden, diensten en processen voor het werkveld bodem.

Momenteel is het bodemveld volop in beweging. Nationaal wordt druk gewerkt aan voltooiing van het besluit bodemkwaliteit, terwijl op Europees niveau de discussies rond de Europese bodemstrategie en een Kaderrichtlijn Bodem gevoerd worden. Verder zijn er ook vanuit de markt volop ontwikkelingen gaande, bijvoorbeeld op het gebied van innovaties voor veldwerktechnieken en de export van Nederlandse kennis op bodemgebied. Bij vele van deze ontwikkelingen is NEN-Bodem direct betrokken. Dit gebeurt door de nationale en internationale rol die NEN-Bodem vervult bij het opstellen van kwaliteitsdocumenten als NEN- EN- en ISO-normen.

Om de markt op optimale wijze te kunnen informeren over ontwikkelingen op normalisatiegebied is de site www.nen-bodem.nl ontwikkeld. Hier vindt u informatie over normalisatieactiviteiten in relatie tot maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook over het proces van normalisatie en het gebruik van normen in de praktijk.

Op de NEN-Bodem website wordt u via de nieuwsrubriek op snelle wijze geïnformeerd over actuele ontwikkelingen op normalisatiegebied. Tevens kunt u via de dossiers en publicaties meeromvattende informatie vinden over relevante normalisatieactiviteiten.

Kortom voor alle onderwerpen die met bodem en normalisatie te maken hebben bent u van harte welkom op www.nen-bodem.nl! zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN MilieuMail (Publicatie)