ABVAKABO FNV

Thema-avond grensarbeiders Nederland België

Woont u in België en werkt u in Nederland of zelfs in beide landen?

Dan is onze thema-avond speciaal voor grensarbeiders, die wij op donderdag 29 november a.s. willen houden in Maastricht, voor u een aanrader! Tijdens deze avond door een aantal deskundigen op het gebied van sociale zekerheid en belastingen voor grensarbeiders een presentatie gegeven van de nieuwste ontwikkelingen op dit complexe terrein. Eén van de sprekers is Ger Essers, deskundige van FNV. Tevens wordt een nieuw verschenen boek voor de grensarbeiders gepresenteerd, dat is geschreven door een meerdere auteurs. Dit boek kunt u na afloop bestellen.

De bijeenkomst vindt plaats in een zaal van het Conservatorium te Maastricht en begint om 19.30 uur. Rond de klok van 21.30 uur wordt afgesloten. ABVAKABO FNV organiseert de avond samen met vakbond ACV en de Hogeschool Zuyd.

Naast leden van de vakbonden ACV (België) en ABVAKABO FNV zijn uiteraard ook niet-vakbondsleden welkom. Aanmelden kan via het secretariaat van ons regiokantoor te Weert: per telefoon (079) 353 6904 of e-mail onder vermelding van "thema-avond grensarbeid" en uiteraard uw naam, adres, bondsnummer en telefoonnummer. Geeft u dan ook meteen door of u een introducé wilt meenemen naar deze avond! Wij verzoeken u de aanmelding voor 19 november a.s. te doen.

Heeft u nog specifieke vragen? Bel dan met Gian Kerstges, regiobestuurder van kantoor Zuid-Oost te Weert, op tel. (079) 353 6916.