CDA

[LinkClick.aspx?link=Images%2fPolitici%2fKamerleden_dec06%2fPietervanG eel_.jpg&tabid=157&mid=1006] 23 november 2007 - Persbericht - Debatbijeenkomst met fractievoorzitter Van Geel en Europarlementariër Corien Wortmann over Europa

Donderdag 29 november a.s. vindt in de Gertrudiskapel (Willemsplantsoen 1C) te Utrecht een debatbijeenkomst plaats met als titel: de Grenzen van Europa.

Donderdag 29 november a.s. vindt in de Gertrudiskapel (Willemsplantsoen 1C) te Utrecht een debatbijeenkomst plaats met als titel: de Grenzen van Europa. Het gaat daarbij zowel over de territoriale grenzen van de EU als over de grenzen van waar Europa zich beleidsmatig mee bezig zou moeten houden. Centraal staat daarbij het subsidiariteitsbeginsel.
Fractievoorzitter Pieter van Geel en Europarlementslid Corien Wortmann houden toespraken. Daarna is er debat met de zaal De bijeenkomst wordt georganiseerd door het landelijk CDA en het CDA âprovincie Utrecht.
Aanvang: 20.00 uur

Deze debatbijeenkomst is er een over de vertaling van Europees beleid in de concrete praktijk. In alle provincies vinden deze maanden debatten plaats over concrete onderwerpen als innovatie en kenniseconomie, landbouw, duurzaamheid en milieu, arbeidsparticipatie etc.