Digitale Gemeente Houten

Victum/IGCN 1 rekent zakelijk af met Telstar

maandag 26 november 2007 - Bron: PRC Victum/IGCN

Telstar 1 Victum/IGCN 1 18 - 14 (9 5)
Telstar

Afgelopen zaterdag stond voor zowel Victum 1 als Victum 2 de uitwedstrijd naar Telstar in Hoevelaken op het programma. Victum/IGCN
2 verloor van Telstar 2 met 15-13, Victum/IGCN 1 won met 7-13. Voor Victum 1 stond vandaag de eerste uitwedstrijd van het zaalseizoen op het programma tegen een oude bekende van vorig jaar, Telstar, uit hoevelaken. Ondanks dat we wisten dat het mogelijk was om ook hier de punten te halen was het ons ook op het hart gedrukt dat het niet makkelijk zou worden. Na een goede start van Telstar dat snel op 2-0 voor kwam begon Victum in de wedstrijd te komen en liep na met vlagen goed verzorgd korfbal uit naar een ruststand van 5-8. Na rust had het eerste aanvalsvak moeite om tot scoren te komen, waardoor het toch nog lang een wedstrijd bleef. Gelukkig had de verdediging het goed dicht zitten, door sterk collectief samen te werken. Vanaf het laatste kwartier, bij een stand van 6-12, werd de wedstrijd door Victum zakelijk uitgespeeld en kwam de eerste uitzege geen enkele keer in gevaar. Beiden ploegen scoorden nog een keer, maar de eerste uitzege is een feit. Hoewel misschien niet iedereen tevreden was over het vertoonde spel, is de zege dik verdient, met vlagen goed korfbal en verdedigend zat het zeker goed in elkaar. Volgende week wacht de lastige thuiswedstrijd tegen HKC uit utrecht. Ook HKC heeft zijn eerste twee wedstrijden gewonnen dus het kan een mooie wedstrijd worden.
Dus kom volgende week het eerste en tweede weer naar de overwinning schreeuwen.

Victum 1 - HKC 1 aanvang 20.50
Victum 2 - HKC 2 aanvang 19.35

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).