Ingezonden persbericht

Brocade Communications benoemt Ad Barghoorn tot Country Manager Nederland

Eindhoven, 26 november 2007 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) heeft Ad Barghoorn benoemd tot Country Manager Nederland. In deze functie is Barghoorn verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten die Brocade in Nederland ontplooit. Daarnaast draagt hij zorg voor de contacten tussen Brocade en het grote aantal OEM-partners, distributeurs en resellers die de producten en oplossingen van Brocade aanbieden in de markt. Barghoorn was hiervóór werkzaam als Enterprise Sales Executive bij Brocade.

Voordat Barghoorn bij Brocade in dienst kwam, heeft hij diverse sales- en managementposities bekleed bij vooraanstaande bedrijven, waaronder HP, EMC² en Fluke Europe. In deze functies heeft hij ook veel internationale ervaring opgedaan in complexe salestrajecten voor verschillende enterprise accounts. In zijn laatste functie - voordat hij bij Brocade in dienst trad - was hij EMEA Enterprise Account Manager bij HP.

Ulrich Plechschmidt, Vice-President en General Manager EMEA van Brocade, zegt over Barghoorn's nieuwe functie: "Begin dit jaar waren we verheugd dat we Ad Barghoorn bij Brocade hadden binnengehaald. Het afgelopen half jaar heeft hij laten zien dat hij een grote aanwinst is voor ons bedrijf, met veel ervaring in binnen- en buitenland. Dat hij nu verantwoordelijk wordt voor de complete sales in Nederland, geeft dat ook aan. Wij verwachten dat hij de sterke positie die Brocade heeft binnen Nederland verder kan uitbouwen. Hij is de juiste man op de juiste plek om onze leidende positie in Nederland verder te vergroten en te verstevigen."

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

Een foto op hoge resolutie is tevens te downloaden van de LVT Beeldbank via www.lvtpr.com/imagegallery

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl
Brocade Communications Systems
Piet Giesbers
Telefoon: +31 (0)13 590 01 88
E-mail: pgiesbers@brocade.com