Unieke liveshow voor Brandwonden Stichting

26/11/2007 14:22



Nederlandse Brandwonden Stichting



STRIJD TEGEN LITTEKENS

Dinsdag 27oktober, 19.30 uur - Nederland 2, start een unieke liveshow "Strijd tegen littekens", een benefietuitzending voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Het doel is om zoveel mogelijk donateurs te werven, zodat het werk van de Brandwonden Stichting kan worden voortgezet.

De liveshow is het sluitstuk van een tweeluik, waarvan de eerste uitzending vorige week plaatsvond. In deze uitzending zullen een aantal persoonlijke verhalen van brandwondenslachtoffers te zien zijn. Teun ging bijvoorbeeld in de eerste aflevering onder het mes. Is zijn neus nu weer 'gebruiksklaar'? Diverse BN-ers steunen de werving met een persoonlijke oproep. Aan het eind van het programma wordt de balans opgemaakt: hoeveel donateurs zijn er bij gekomen?

Tv-presentatoren Marit van Bohemen en Arie Boomsma hebben zich de afgelopen week op bijzondere wijze ingezet voor de Brandwonden Stichting. Zij zijn de competitie aangegaan om zoveel mogelijk donateurs te werven. Zo pakt Marit de veilinghamer op om een echte brandweerauto te veilen.

Arie Boomsma was samen met Marjorie Knol te gast bij een heel aantal programma's, zoals Goedemorgen Nederland, Het Elfde Uur en Jensen. Marjorie heeft als kind zelf brandwonden opgelopen. Zij kan door wat ze heeft meegemaakt als geen ander duidelijk maken hoe belangrijk het werk van de Brandwonden Stichting is. In de liveshow zal Marjorie haar ervaringen van de afgelopen week vertellen en zien we compilaties van de strijd tussen Arie en Marit.

Uiteindelijk zal de belangrijkste vraag worden beantwoord: Hoeveel donateurs heeft dit alles opgeleverd?





http://www.brandwonden.nl/pers