Politie Zeeland


Z-2518-2007 Aanrijding met letsel
Op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk heeft zondagavond rond 19.30 uur een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden waarbij een 21-jarige man uit de gemeente Hulst gewond is geraakt.
Hij is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom aangereden. Een passant heeft 112 gebeld. De brandweer moest ter plaatse komen om de man uit zijn auto te knippen. Voor de man stabiel uit zijn auto kon worden gehaald ging er ongeveer anderhalf uur voorbij. Hij bleek in ieder geval een gebroken onderbeen en pols te hebben. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanvulling op bericht Z-2504-2007: De aangehouden jongen die een wasbak heeft vernield was, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, geen 12 jaar maar 16.

O-2519-2007 Twee aanrijdingen op de A58
Vanmorgen omstreeks 08.15 uur vond een kop-staart-aanrijding plaats op de A58, ter hoogte van Goes.
Het verkeer remde om onduidelijke redenen sterk af, waardoor twee voertuigen op elkaar botsten. Bij deze aanrijding is het bij blikschade gebleven. Als gevolg van de eerste aanrijding ontstond een tweede, waarbij een 39-jarige Middelburgse en een 20-jarige Goesenaar betrokken waren. Er was hier eveneens alleen blikschade. De auto van de Middelburgse moest worden weggesleept door een takelbedrijf. Na de tweede aanrijding werd bij de politie nog een derde gemeld, hier weer vlak achter. Bij de derde aanrijding botste een 35-jarige Vlissingse automobilist tegen de achterkant van de auto van een 22-jarige man uit 's-Gravenpolder. De auto van de Vlissinger is weggesleept en de man zelf is nog onderzocht door ambulancepersoneel, want hij had last van zijn nek.

O-2520-2007 Asociaal rijgedrag: politie zoekt getuigen
Vanmorgen omstreeks 08.20 uur fietste een moeder met haar kinderen over de Beestenmarkt in Goes.
Vanuit de Wijngaardstraat kwam een personenauto met een noodgang aangereden. De bestuurder reed op een haartje na een paar scholieren aan die daar fietsten. De hele tijd claxonneerde de bestuurder van de auto. De bovengenoemde moeder sprak de bestuurder aan op zijn rijgedrag, deze reageerde erg agressief en reed hierna weer met grote snelheid verder. De kinderen van voornoemde mevrouw waren al doorgefietst en, toen de automobilist wegreed passeerde hij haar kinderen raakte hij deze ook weer bijna. De politie zoekt getuigen van het incident. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.





Politie Zeeland