Gemeente Anna Paulowna


Wethouder Franken opent tentoonstelling ' Polderkunst'

Onder grote belangstelling opende wethouder Lia Franken zaterdagmiddag de tentoonstelling Polderkunstin het gemeentehuis in Anna Paulowna. In haar toespraak noemde de wethouder de tentoonstelling speciaal, omdat de tentoonstelling zo veel gevarieerd werk bevat van de inwoners van Anna Paulowna.

De wethouder was vol lof over de diversiteit van de getoonde technieken en de uiteenlopende leeftijden van de exposanten. Ze vond het speciaal dat zowel amateurs als professionals hun werk tentoonstellen en dat velen de opbrengst van hun werk beschikbaar stellen aan een goed doel.

Wethouder Franken bedankte de stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna voor de organisatie en het inrichten van de mooie tentoonstelling en liep alvast vooruit op de toekomst door te stellen dat de expositie Polderkunst voor herhaling vatbaar is. De gemeente is verheugd met de grote belangstelling van de kunstenaars en hoopt dat de inwoners massaal komen kijken en een beetje het gevoel krijgen dat ze in hun huis van de gemeente zijn, aldus de wethouder.

De tentoonstelling Polderkunst is tot 5 januari gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Wethouder Franken tijdens haar toespraak, rechts Henriette van der Winden van de Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna Veel belangstelling tijdens de opening van de tentoonsteling 'Polderkunst' in het gemeentehuis