Gemeente Enkhuizen

19 November 2007

Beschoeiingen binnenstad worden opgeknapt

In week 48 (26 tot en met 30 november) wordt gestart met het renoveren van enkele gedeelten van de beschoeiingen in de binnenstad van Enkhuizen.

Het gaat hierbij om beschoeiing langs het Handvastwater, Hoenderpad, Exterpad, Oude Gracht, Venuslaan en de Drie Zalmen. De diverse beschoeiingen zullen vervangen worden door een uniforme beschoeiing van natuursteen (zoals onlangs is gebeurd bij de Boerenboom). In overleg met de bewoners zal er per geval gekeken worden hoe de bestaande steigers in de nieuwe beschoeiing worden gepast. Vervanging van de beschoeiing bleek noodzakelijk omdat de huidige beschoeiing van zodanig kwaliteit was dat er gevaar bestond voor afkalving van de walkant en daarmee ook voor de veiligheid van gebruikers van de weg.

Uiteraard zal de gemeente er op toezien dat de overlast tot een minimum wordt beperkt, maar enige ongemak is natuurlijk niet te vermijden. Wij vragen hierbij voor uw begrip. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de website www.enkhuizen.nl. U kunt ook contact opnemen met de betreffende ambtenaar: D. Kalk 0228 360 100

Oude situatie beschoeiing Handvastwater

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl