Stuurgroep Islam en Burgerschap

26 november 2007
Manifestatie Parels van Integratie 2007
Evenement: presentatie van succesvolle initiatieven in het kader van wijkaanpak en burgerparticipatie
Locatie: Het Sieraad, Amsterdam Tijd: 12.00-18.00 uur Toegang: via aanmelding

Op maandag 26 november 2007 vindt de manifestatie Parels van Integratie plaats. Dit jaar staat de Parels van Integratie in het teken van wijkaanpak en burgerparticipatie. Uit in totaal 109 inzendingen selecteerde het zogeheten Comité van Parelvissers acht Parels van Integratie. Tijdens de manifestatie presenteert KIEM deze acht succesvolle initiatieven aan betrokkenen uit het Integratieveld. Minister Vogelaar maakt die dag bekend welke inzending is verkozen tot dé Parel van Integratie 2007.

Op dit moment zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meld u daarom vandaag nog aan voor hét integratie evenement van het jaar.

Wie kan deelnemen?

De manifestatie Parels van Integratie 2007 is vooral interessant voor bestuurders, beleidsmakers en onderzoekers van steden, departementen, universiteiten, onderzoeksinstellingen, woningcorporaties, welzijnsinstellingen en andere organisaties die zich bezighouden met integratie en participatie. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Als u na aanmelding onverhoopt toch verhinderd bent, vertrouwen wij erop dat u zich uiterlijk 48 uur voor aanvang van de conferentie afmeldt per email: info@nicis.nl of telefonisch: 070 3440966.

Aanmelden

Aanmelden (voor 7 november) en informatie via
http://www.nicis.nl/nicis/bijeenkomsten/2007/11/manifestatie_1000.html

Hier vindt u ook meer informatie over het programma. Gezien het beperkt aantal plekken kunnen wij u helaas niet garanderen dat u wordt ingedeeld bij de workshops waar uw voorkeur naar uitgaat.